25 Mart 2010 Perşembe

EuroForensics Bilişim Konferansı Başlıyor...

Avrasya Bölgesinin en kapsamlı Adli bilişim & Adli Tıp etkinliği olan EUROFORENSICS Konferansı ve Sergisi 26 – 28 Mart 2010 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesinde gerçekleştirilecek.



Adli bilişim, internet süjelerinin cezai sorumlulukları, kurumsal risk analizi, bilgi güvenliği, internet bankacılık suiistimalleri, kara para aklama, belge inceleme, bilgisayar inceleme, ağ inceleme ve benzeri birçok konunun dijital kanıt araştırma, bulma, incelemedeki yeni teknolojilerinin ve inceliklerinin tartışılacağı bu platformda; ayrıca adli tıp, olay yeri inceleme, balistik inceleme, DNA analiz ve bunlar gibi daha birçok günümüzün güncel konuları üzerinde çeşitli toplantı, seminer ve eğitimler yolu ile bilgi alışverişi yapılacak, katılımcı firmalar ilgili ürün ve çözümlerini yine bu platformda sergileyerek paylaşacak.

Tüm dünyadan yaklaşık 1500 kişinin katılacağı bu özel etkinlikte toplam 22 ülkeden adli bilişim ve adli tıp konusunda uzman katılımcı firma, konuşmacı ve ziyaretçi yerini alacak.

Bu bağlamda, EuroForensics, Türkiye’nin adli bilimler konularında bölgesel liderliğinin tüm Dünya kamuoyu ile paylaşılacağı bir etkinlik haline gelmiştir.

Konferans ve sergi, Adli Tıp Kurumu, TUBİTAK – UEKAE, Forensic People ve Türk İşbirliği Kalkınma İdaresi Başkanlığı desteğinde düzenleniyor.

Euroforensics fuar bölümü ise günümüzün adli bilişim ve ilgili güvenlik teknolojilerinin yerinde incelenebilmesi için doğru atmosferi sağlayacak. Katılımcı firmalar, konferans alanının hemen yanında bulunacak standlarında, çözümlerini ulusal ve uluslararası profesyonellere ve satın almacılara gösterme şansını yakalayacaklar. Katılımcı firmaların ihtiyacı dahilinde özel toplantı odaları, veya eğitim laboratuarları EuroForensics tarafından sağlanabilecek.

Konferans, seminerler ve fuar alanı sayesinde katılımcılar ve ziyaretçiler önemli global çözüm üreticileri ve profesyoneller ile bir araya gelme, profesyonel networklerini geliştirme ve adli bilişim ve güvenlik sorunlarına yönelik çözümler bulma şansını yakalayacaklar.

İstanbul Barosu üyeleri avukatlar için giriş ücreti, akademisyenlere ve kamu görevlilerine uygulanan fiyatla aynı olacaktır. Bu etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.euroforensics.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder